سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 

 RSS 

 تعداد بازدید کنندگان
135704

 بازدید امروز: 116

 بازدید دیروز: 5

 Atom 

  وبلاگ تخصصی مهندسی برق دانشجویان 86 شیراز

حکیمان در میان مردم، شریفترین وشکیباترین و پرگذشت ترین و خوش خلق ترین کسان اند . [امام علی علیه السلام]

خانه| مدیریت| شناسنامه | ایمیل



درباره من

وبلاگ تخصصی مهندسی برق دانشجویان 86 شیراز
مدیر وبلاگ : برق86(شیراز)[97]
نویسندگان وبلاگ :
محمد خیاطیان[0]
محسن تجلی فر[0]
سید رشید خاضعی نسب[0]
بهروز ذاکر[0]
عادل طاهری[0]
سارا ستار زاده[0]
فاطمه یوسفیان[0]
فاطمه استوار[1]
محمد علی رستمی[0]
محسن غفرانی جهرمی[0]
زینب باقری[0]
نسیم رضایی[0]
پیمان آقایی[0]
زهره شریفی[0]
نیلوفر محمدی[0]
عباس مهربان جهرمی[0]
فرشید نصر فرد جهرمی[0]
احسان جانکی پور[0]
محسن حضرتی یادکوری[0]
محسن مهرورز (@)[2]

علی عبیری جهرمی[0]
مهسا رضایی[0]
احسان رستمی[0]

این وبلاگ را دانشجویان برق دانشگاه شیراز- ورودی86-تدوین کردند ودر آن مطالبی در خصوص علم الکترونیکو کامپیوتر و فن آوری های نو و مذهب وتاریخ واخبار و...یعنی از شیر مرغ تا جون آدمی زاد بدست میاد

لوگوی من

وبلاگ تخصصی مهندسی برق دانشجویان 86 شیراز

لوگوی دوستان






فهرست موضوعی یادداشت ها

کامپیوتر[26] . برق علم برتر[14] . اخبار[12] . مذهب[7] . سرگرمی[5] . جامعه[3] . 30یا 30[2] . هنر[2] . از برو بچه های همین دانشکده...[2] . تاریخ . ورزشی .


آرشیو

اردیبهشت 87
خرداد87
تیر87
مرداد87
شهریور


حضور و غیاب

یــــاهـو


اشتراک

 


آیا می‎توان انتظار داشت که بدون نرم‎افزارهای کاربردی بومی و پشتیبانی مؤثر و ایمن از آنها و همچنین محتوای الکترونیکی در موضوعات مختلف، اقبال عمومی به این سو جلب شود؟

به گزارش بخش خبر شبکه فن آوری اطلاعات ایران از khodkar.ir، مصطفی جلالی:طبق آمار موجود، بیش از ?? میلیون خط همراه، ?? میلیون خط ثابت و آنگونه که ادعا می‎شود 18 میلیون کاربر اینترنت داریم.این تعداد مشترک و کاربر خود گویای پذیرش بالای فناوری نزد ایرانیان است ولی باید دید از همین ظرفیت، آنگونه که قانون برنامه چهارم تأکید کرده تا چه حد برای تحقق اقتصاد دانایی‌محور استفاده می‎شود.

در غیر این صورت اگر این ضرایب نفوذ به 100درصد هم برسند، کارکردی جز آنچه اکنون شاهد هستیم ، نخواهند داشت.
درست است که کیفیت خدمات ارتباطی مطلوب نیست و حتی برخی سیاست‎ها نظیر محدود کردن سرعت اینترنت به ?? و 128 کیلوبیت در ثانیه در تعارض جدی با سیاست‎های توسعه تجارت الکترونیکی قرار دارند، اما نباید قصور دیگر دست‎اندرکاران را نادیده انگاشت.

برای مثال، ثبت نام اینترنتی تلفن همراه اخیر را دو عامل با کندی مواجه کرد: نبود خطوط ارتباطی پایدار هم از طرف کاربران و هم خود شبکة ارتباطات سیار و همچنین عدم‌پشتیبانی بانک‎های عامل بزرگ از این طرح و محدود شدن آن به معدودی بانک‎ که به‌دلیل پوشش محدود آنها و الزام کاربران به افتتاح حساب‎های جدید با استقبال مواجه نشد.
اگر چه بعضی از ایشان در تکاپوی راه‌اندازی دروازه اینترنتی خود برای پیوستن به خدمت دهندگان هستند لیکن برخی هنوز نتوانسته‌اند با وجود شعارهای تبلیغاتی رضایت مشتریان را کسب کنند.

حل اساسی این مسئله در گرو رفع موانع اساسی دیگر است. طبق قانون تجارت الکترونیکی امضا و گواهی دیجیتال یکی از زیرساخت‌های کسب و کار الکترونیکی است.
جالب آنکه عملیاتی شدن آن معطل منازعه بر سر ایجاد سرور ریشة واحد یا راه‎اندازی جداگانة سرور ریشة بانکی شده است.
موضوع دیگر ایجاد یک بستر حقوقی امن و قابل اطمینان است در این باره نقش قوه قضائیه بسیار پر رنگ است.
طبق تبصرة ذیل بند ط ماده 33 قانون برنامه چهارم توسعه این قوه مکلف است دادگاه‌های تجارت الکترونیکی و تجارت سیار را تأسیس کند. البته بخش زیادی از مسئولیت‎پذیری و پاسخگویی این قوه را باید در میزان مطالبات و پیگیری عمومی دانست.

اگر این قوه تحت فشار عمومی قرار نگیرد، آیا می‌توان انتظار داشت که کوه مشکلات فوری خود را فراموش کند و در امری که هنوز از سوی بسیاری فانتزی تلقی می‎شود با همة کاستی‎هایش سرمایه‎گذاری کند.

حمایت از زیرساخت‎های نرم‌افزاری و سخت‎افزاری و همچنین محتوای الکترونیکی ایرانی رکن دیگر شکوفایی این حوزه است. از آمار وب‎سایت‎های مورد بازدید کاربران اینترنت، چند درصد به تجارت الکترونیکی اختصاص دارد؟ آیا می‎توان انتظار داشت که بدون نرم‎افزارهای کاربردی بومی و پشتیبانی مؤثر و ایمن از آنها و همچنین محتوای الکترونیکی در موضوعات مختلف، اقبال عمومی به این سو جلب شود؟

در این رابطه نیز قانونگذار برنامة چهارم تأکیدهای زیادی داشته است. با این حال، اگر تمامی مسئولان این حوزه وظایفشان را به نحو احسن انجام می‌دادند، آیا وضعیت نابسامان برق و خاموشی‎های موجود زحماتشان را نقش بر آب نمی‌کرد؟ بنابراین شاید لازم باشد که یا رویکرد خود را تغییر بدهیم و بر اجرایی شدن قانون تجارت الکترونیکی و برنامه چهارم همت ورزیم یا اینکه اساساً همچنان با این کمبود برق توسعه کاربرد فناوری اطلاعات را فراموش کنیم.

¤ نوشته شده توسط برق86(شیراز) در ساعت 8:26 عصرپنج شنبه 87 تیر 20


لیست کل یادداشت های این وبلاگ


 

خانه| مدیریت| شناسنامه |ایمیل